Coaching 2

Coaching 2

Ik help mensen meer ruimte te creëren om te bloeien. Die ruimte creëren we samen, door coaching, training, sparren; dat wat nodig is. Soms is dat het TeamLab, om de samenwerking in teams te versterken. Soms is dat Life Coaching, voor individuen. Of is het wandelen in de bergen van Mallorca, als leiderschapsprogramma voor jongeren, met Pole4. Alles gericht op het (opnieuw) in de eigen kracht zetten van mensen. En dus hun teams en hun organisaties. Vanuit jarenlange ervaring en met veel plezier!

team instructie Mallorca
persoonlijk leiderschap
team relaunch vastgelopen team
teamcoaching on the job

Pole4 voor teams en bedrijven

Het programma Pole4 (zie deze pagina) voor jongeren werkt zo goed, dat sommige ouders vroegen of we dat niet in hun bedrijf konden doen voor de leidinggevenden. Intussen doen we dat ook met teams en dat heet Pole4 voor teams en bedrijven.

Daarmee is de cirkel voor ons weer rond. Dit is een meerdaagse hike in de bergen van Mallorca en intussen komen de aspecten van leiderschap en teamsamenwerking aan bod. Een prachtig gereedschap voor het versterken van je team en het creëren van vernieuwde focus.


Kijk deze film als je een sfeerimpressie wilt zien.

Trainingen Persoonlijk Leiderschap

Via verschillende opdrachtgevers verzorg ik trainingen Persoonlijk Leiderschap, in varianten van twee tot vijf dagen. Zie de pagina Samen met…

Team Relaunch

Soms loopt een team vast, dan ontstaat er gedoe en veel interne focus. Tot en met ruzie en ziekmeldingen. Soms denk ik als coach: “had me hier nou eerder bij gehaald” want dat had mensen veel ellende kunnen besparen. Zulke teams weer vlot trekken en een nieuwe start geven, dat is Relaunch.

Teamcoaching - on the job

De meeste teams gaan goed, maar net als in sport is het fijn als er iemand mee kan kijken van buitenaf, die tips en aanwijzingen geeft op het proces van het samenwerken. Geweldig om te zien hoe snel kleine veranderingen grote impact hebben.

Met welke rol realiseer ik mijn visie?

Mijn visie is om ruimte te creëren om te floreren, voor iedereen. De grote lijn in het geheel is dat het gaat over de relaties die mensen onderling aangaan, hoe de dynamiek is, hoeveel ruimte je geeft en ervaart en hoe je dat structureel kunt vormgeven. Om die visie te bereiken stap ik in verschillende rollen, die voor mij logisch bij elkaar passen:

 

  • Relatiecoach
  • Teamcoach
  • Trainer
  • Facilitator
  • Dagvoorzitter
  • Spreker

 

Als je daar vragen over hebt of simpelweg -vrijblijvend- wilt sparren over iets waar jij tegenaan loopt, neem dan contact met me op. Zie ook mijn linked-in profiel

Resultaatgerichte pragmatische coaching, met een goed oog voor de mens, menselijke waarden en drijfveren. Nadruk op het verbeteren van relaties, met jezelf, je partner, je team en ... ?

CONTACT

Schellingwouderdijk 89

1023 NA  Amsterdam

erik@erikbannenberg.nl

  Tel: 0655 3202 77

Cookies helpen de site beter te functioneren, is dat oké voor jou?

Oké dan maar