Partners

Partners

Als zelfstandig coach, trainer en filmmaker werk ik al sinds midden jaren ’80 als freelancer, als ZZP’er. In de loop der jaren zijn er veel interessante, vakkundige en inspirerende mensen op mijn pad gekomen. Met een aantal van hen ben ik een duurzame samenwerking aangegaan, bijvoorbeeld:

Resultaatgerichte pragmatische coaching, met een goed oog voor de mens, menselijke waarden en drijfveren. Nadruk op het verbeteren van relaties, met jezelf, je partner, je team en ... ?

frank

Cor van der Sluis en ik zijn partners in frank CS, waarin we samenwerken met een aantal zeer ervaren coaches/trainers. Ons doel met frank is mensen en organisaties te ondersteunen er meer uit te halen, wat dat ‘meer’ ook is. Op dit moment zijn we het meest bezig met ons programma “TeamLab”.

Stichting Pole4

Bij de stichting Pole4 ben ik ‘maestro’ (trainer en begeleider) van het programma: een 14-daagse hike in de bergen van Mallorca. In dat programma begeleiden we jongeren in het versterken van hun leiderschapskwaliteiten.

Stichting Pole4 wil de nieuwe lichting leiders van onze wereld laten zien wat de meerwaarde van menselijkheid in een organisatie is, wat diversiteit oplevert aan creativiteit en dat het bezitten van soft skills het behalen van hard targets makkelijker maakt. Kijk op de site van Pole4 voor meer informatie, of voor een video van de laatste expeditie.

Het programma voor jongeren is ontstaan door de leiderschapsvaardigheden waar we in het bedrijfsleven mee werken, om te bouwen naar een praktisch programma in de bergen. Dit programma werkt zo goed dat we dit nu ook weer met/voor bedrijven doen, ook in de bergen van Mallorca.


How Company

Met How Company werk ik sinds 2003 samen en daar ben ik senior coach en trainer. Met hen verzorg ik oa. open trainingen Communication for Excellence (Persoonlijk Leiderschap) en ben ik min of meer ‘onderwijs-specialist’ met opdrachten bij ondermeer het Summa College, Avans Hogeschool, Cals college, Da Vinci College en vele anderen.

stichting leerKRACHT

Voor de stichting LeerKRACHT werkte ik als expert-coach. Doelstelling van LeerKRACHT is om leerkrachten, docenten, scholen te ondersteunen elke dag een beetje beter te worden. Dat doen zij natuurlijk helemaal zelf, ondersteund door een coach. Die coach wordt dan weer gesteund door een expert-coach zoals ik. Op dit moment zijn bijna duizend scholen actief bezig met het programma LeerKRACHT.

CONTACT

Schellingwouderdijk 89

1023 NA  Amsterdam

erik@erikbannenberg.nl

  Tel: 0655 3202 77

Cookies helpen de site beter te functioneren, is dat oké voor jou?

Oké dan maar